Stötfångarskydd Svart (enkelbur)

395,00 kr
  • 65x50cm (L x B)
  • Håller stötfångaren repfri
  • Konstläder med mjuk undersida
  • Färg: Svart
Snabb leverans
Fri frakt över 200 kr DHL logotyp
Säker betalning
Payson betalningssätt
Art.nr 81206550-D

Svart stötfångarskydd för enkelbur

Svensk design och tillverkning Sveriges flagga

När din hund hoppar in och ur bilen finns alltid en risk att stötfångarens lack blir repig. Därför har vi skapat tåliga stötfångarskydd som skyddar bilens lack från vassa hundklor.

Stötfångarskyddet tillverkas av reptåligt konstläder med mjuk undersida.

Skyddets bredd är 50 cm och passar bäst till dig som har en enkelbur. Vi har även svarta stötfångarskydd till dubbelbur som är 95 cm breda. Utöver det kan vi även göra måttbeställda stötfångarskydd, kontakta oss för pris.

Hur du använder stötfångarskydd för hund

Stötfångarskyddet har designats för att vara enkel att använda och utan några delar som riskerar att skada bilen eller låter illa under färd.

Skyddet hängs över den bakre stötfångaren och hålls på plats genom att skyddet placeras under din hundbur. När skyddet inte används rullas det enkelt ihop och knäpps fast i hundburen vid två punkter med hjälp av medföljande klickspännen.

Till stötfångarskyddet för hund medföljer 4st dubbelsidiga kardborreband. Två av dessa sitter vid leverans redan som öglor i skyddets plastöljetter. De andra två kardborrebanden sätter du vid varsin sida om hundburens öppning.

Längden på varje kardborreband kan justeras då det är dubbelsidigt kardborreband, maximal längd är ca 15 cm per band när de är formade till öglor (inklusive spänne).