Vi tror på kvalitet - och vi tänker vara marknadsledande

Vi säger nej till "slit-och-släng-samhället" och ja till produkter av god kvalitet som håller och kan användas år efter år.

Vi vet att Modin Bed är genomarbetat, testad under tuffa förhållanden och unik i sitt slag, eftersom vi har varit involverade i Modin Bed sedan den uppfanns i Sverige 2013. Vi har sett alla positiva reaktioner, nöjda kunder och nu också att resan för Modin Bed börjar nå en global marknad. Det bevisar att kvalitet lönar sig och vi tänker fortsätta att ständigt förbättras och erbjuda unika hållbara och framförallt SVENSKTILLVERKADE produkter. Därför har vi valt att satsa på Modin Bed.

Modin Bed® är ett registrerat varumärke, en designskyddad- och patenterad produkt som ägs av Doglas AB. På den Nordiska marknaden (Sverige, Norge, Danmark och Finland) licensierar vi en exklusiv rättighet till försäljning, där försäljningen sker via vår nätbutik och via återförsäljare.

Vi har även valt att licensera en tillverkningsrätt i Sverige så att vi kan erbjuda snabba leveranser inom de länder vi verkar.

Företagsuppgifter

Offensiv Management Stefan Elg AB
Bärkevägen 61
777 60 Söderbärke

VAT-number: SE556415062001

Godkänd för F-skatt.