Priser

Priser på denna hemsida är angivna i svenska kronor inklusive moms, om inget annat anges. Offensiv Management Stefan Elg AB (nedan kallad Offman) äger rätt att ändra priser på hemsidan utan föregående avisering. Mellan Offman och kund gäller avtalat pris om inget annat särskilt avtalats.

Betalning

Vi erbjuder ett flertal betalningsmöjligheter och tar inte ut någon avgift för de betalningsmetoder vi erbjuder.

  • Kort/Bankbetalning - Tryggt och säkert i samarbete med Payson
  • Faktura/Delbetalning - I samarbete med Payson
  • Postförskott - Betala när du hämtar ut paketet

Om betalning med Payson

Använd Payson för att enkelt och tryggt betala till oss. Med Payson kan du betala med VISA, MasterCard samt internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank). Läs mer om Payson här. Du behöver inte skapa ett konto för att kunna genomföra en beställning eller betalning. Du kan betala i Svenska kronor (kr) eller Euro (€). Vi tar inte ut någon avgift för denna betalmetod.

Om Paysonfaktura

Vi erbjuder betalsättet “PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB.

Betalningsvillkor är 14 dagar. Vi erbjuder PaysonFaktura kostnadsfritt för dig som kund hos oss. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar mot PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige.

Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Information om pantsättning
Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

Om Postförskott

Med postförskott skickar vi dina varor till ditt närmsta DHL-ombud, gäller endast inom Sverige. Du betalar för varorna när du hämtar ut ditt paket. Vi tar för närvarande ut en avgift om 95,00 SEK för detta.

KONSUMENTS (PRIVATPERSON) ÅNGERRÄTT VID DISTANSAVTAL

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela säljaren inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vi har dock valt att ge bättre villkor än enligt lag. Läs nedan.

Öppet köp i 30 dagar

Vi har valt att utöka den lagstadgade ångerrätten till 30 dagar för privatpersoner. Du kan dessutom prova våra produkter (gäller ej måttbeställda produkter) och därmed behöver du ej returnera varan i originalförpackning. Varan skall dock returernas i oskadat skick. Fri retur vid nyttjande av öppet köp! Vi står för returkostnaden, kontakta oss så skickar vi retursedel.

Du ska då uppge det ordernummer som finns på följesedel eller kunna styrka köpet på annat vis. Du skickar sedan in varan till oss. Varan skall vara väl förpackad i godkänt ytteremballage (t ex brun wellpappkartong eller plastsäck).

När vi mottagit försändelsen, synar vi produkten att den fortfarande är i väsentligt oförändrat skick. Därefter betalar vi tillbaka kostnaden för produkten till dig snarast eller senast inom 30 dagar ifrån mottagandet. På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid märkbart använd eller skadad produkt.

Öppet köp och ångerrätt är ej tillämplig för företag eller för måttbeställda- eller sekundavaror (gäller även privatpersoner).

Frakt/Transportkostnad

Inom Sverige skickas samtliga varor med DHL och levereras till ditt närmsta DHL-ombud. Kostnad för frakt inom Sverige:

  • Ordervärde under 200 kr = Fraktavgift 75,00 kr
  • Ordervärde över 200 kr = Fraktfritt

För Norge, Danmark & Finland skickas varorna med DHL-ParcelConnect.

Kostnad:

  • Norge: 175,00 SEK
  • Danmark: 175,00 SEK
  • Finland: 175,00 SEK

Leveranstid

Lagerförda varor levereras omgående med reservation för tillfällig slutförsäljning. Varor i lager når dig normalt inom 3-4 arbetsdagar. För kunder utomlands kan det dröja ytterligare 2 dagar.

Outlöst försändelse

För försändelse som ej lösts ut och gått i retur till Offman debiteras en avgift om för närvarande 150 SEK plus moms för att täcka Offman:s transport- och administrationskostnader.

Garanti

Vi lämnar alltid 1 års garanti mot ursprungliga fel, d.v.s. materialfel och tillverkningsfel från inköpsdatumet på våra varor om inget annat anges (exempelvis, sekundavaror). Det innebär att fel på produkten avhjälps kostnadsfritt genom reparation eller utbyte inom ett år. Om det är något fel på varan försöker vi i första hand reparera den och om det inte är möjligt byter vi ut den till en ny vara.

Vi rekommenderar att ni sparar medföljande faktura eller följesedel för att underlätta hanteringen av reklamationen. Om inte faktura eller följesedel finns ska inköpet styrkas på annat sätt. De ovan nämnda garantierna gäller inte fel som orsakats av normalt produktslitage, felaktig- användning eller rengöring (skrubbning eller användning av slipande/frätande rengöringsmedel) eller uteblivet underhåll vid orenheter (smuts, grus eller liknande).

180 dagar tuggaranti

Att köpa kvalitet ska löna sig.

Därför lämnar vi 180 dagar tuggaranti* på våra hundbäddar. Om olyckan är framme och din hund lyckas bita- eller riva hål i bädden inom 180 dagar från beställningsdagen, ersätter vi den med en ny. 100% kostnadsfritt för dig!

* Gäller EJ hundbäddar från vår andrasortering. Tuggarantin gäller ersättning av hundbäddar (1) en gång mot uppvisande av foto av den förstörda hundbädden. Tuggaranti gäller ej redan ersatta produkter.

Övrigt

Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för tryckfel, leverantörers prishöjningar, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning.