Priser

Priser på denna hemsida är angivna i svenska kronor inklusive moms, om inget annat anges. Offensiv Management Stefan Elg AB (nedan kallad Offman) äger rätt att ändra priser på hemsidan utan föregående avisering. Mellan Offman och kund gäller avtalat pris om inget annat särskilt avtalats.

Betalning

Vi erbjuder ett flertal betalningsmöjligheter och tar inte ut någon avgift för de betalningsmetoder vi erbjuder.

  • Kort/Bankbetalning/Swish - Tryggt och säkert i samarbete med Payson.
  • Faktura/Delbetalning - I samarbete med Payson.

Om betalning med Payson

Kort/Bankbetalning/Swish

Betalning sker enkelt och tryggt med Payson. Du behöver inte ha ett konto hos Payson sedan tidigare för att kunna betala. Slutför köpet direkt med VISA, MasterCard samt de svenska bankerna Swedbank, SEB, Nordea, Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Skandiabanken och Sparbanken Syd. Du kan också välja att betala i efterhand på faktura eller att delbetala över 3-24 månader. Payson håller höga säkerhetskrav och för alla kortbetalningar används 3D-secure teknik. Flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet sedan 2004. Läs mer här: www.payson.se

Handla mot faktura

I samarbete med Payson erbjuder vi dig att betala köpet mot faktura. Du måste ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i kreditprövningen. Om du gör köpet för ett företags räkning ska det vara registrerat i Sverige och du vara behörig firmatecknare för företaget samt företaget godkännas i kreditprövningen.

Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress som anges vid köptillfället. Betalningsvillkor är 14 dagar. Vid utebliven betalning skickas betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Dröjsmålsränta debiteras med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet. Mer information och fullständiga villkor finns här.

Information om överlåtelse

Fakturan kommer att överlåtas till Svea Bank AB, 556158-7634.

KONSUMENTS (PRIVATPERSON) ÅNGERRÄTT VID DISTANSAVTAL

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela säljaren inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vi har dock valt att ge bättre villkor än enligt lag. Läs nedan.

Öppet köp i 30 dagar

Vi har valt att utöka den lagstadgade ångerrätten till 30 dagar för privatpersoner. Du kan dessutom prova våra produkter (gäller ej måttbeställda produkter) och därmed behöver du ej returnera varan i originalförpackning. Varan skall dock returernas i oskadat skick. Fri retur vid nyttjande av öppet köp! Vi står för returkostnaden, kontakta oss så skickar vi retursedel.

Du ska då uppge det ordernummer som finns på följesedel eller kunna styrka köpet på annat vis. Du skickar sedan in varan till oss. Varan skall vara väl förpackad i godkänt ytteremballage (t ex brun wellpappkartong eller plastsäck).

När vi mottagit försändelsen, synar vi produkten att den fortfarande är i väsentligt oförändrat skick. Därefter betalar vi tillbaka kostnaden för produkten till dig snarast eller senast inom 30 dagar ifrån mottagandet. På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid märkbart använd eller skadad produkt.

Öppet köp och ångerrätt är ej tillämplig för företag eller för måttbeställda- eller sekundavaror (gäller även privatpersoner).

Frakt/Transportkostnad

Inom Sverige skickas samtliga varor med DHL och levereras till ditt närmsta DHL-ombud. Kostnad för frakt inom Sverige:

  • Ordervärde under 200 kr = Fraktavgift 75,00 kr
  • Ordervärde över 200 kr = Fraktfritt

För Norge, Danmark & Finland skickas varorna med DHL-ParcelConnect.

Kostnad:

  • Norge: 175,00 SEK
  • Danmark: 175,00 SEK
  • Finland: 175,00 SEK

Leveranstid

Lagerförda varor levereras omgående med reservation för tillfällig slutförsäljning. Varor i lager når dig normalt inom 4-7 arbetsdagar. För kunder utomlands kan det dröja ytterligare 2 dagar.

Outlöst försändelse

För försändelse som ej lösts ut och gått i retur till Offman debiteras en avgift om för närvarande 150 SEK plus moms för att täcka Offman:s transport- och administrationskostnader.

Garanti

Vi lämnar alltid 1 års garanti mot ursprungliga fel, d.v.s. materialfel och tillverkningsfel från inköpsdatumet på våra varor om inget annat anges (exempelvis, sekundavaror). Det innebär att fel på produkten avhjälps kostnadsfritt genom reparation eller utbyte inom ett år. Om det är något fel på varan försöker vi i första hand reparera den och om det inte är möjligt byter vi ut den till en ny vara.

Vi rekommenderar att ni sparar medföljande faktura eller följesedel för att underlätta hanteringen av reklamationen. Om inte faktura eller följesedel finns ska inköpet styrkas på annat sätt. De ovan nämnda garantierna gäller inte fel som orsakats av normalt produktslitage, felaktig- användning eller rengöring (skrubbning eller användning av slipande/frätande rengöringsmedel) eller uteblivet underhåll vid orenheter (smuts, grus eller liknande).

180 dagar tuggaranti

Att köpa kvalitet ska löna sig.

Därför lämnar vi 180 dagars tuggaranti på alla våra hundmadrasser (med undantag för rea-varor). Om olyckan är framme och din hund lyckas bita- eller riva hål i bädden inom 180 dagar från beställningsdagen, ersätter vi den med en ny. 100% kostnadsfritt för dig!

Tuggarantin ersätter hundmadrass (1) en gång mot uppvisande av foto av den förstörda hundmadrassen. Tuggaranti gäller ej redan ersatta produkter.

Övrigt

Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för tryckfel, leverantörers prishöjningar, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning.