Stötfångarskydd Svart (dubbelbur)

495,00 kr
  • 65x95cm (L x B)
  • Håller stötfångaren repfri
  • Konstläder med mjuk undersida
  • Färg: Svart
Snabb leverans
Fri frakt över 200 kr DHL logotyp
Säker betalning
Payson betalningssätt
Art.nr 82206595-D

Svart Stötfångarskydd Dubbelbur

Svensk design och tillverkning Sveriges flagga

Svart stötfångarskydd till dubbelbur som skyddar bilens stötfångare från att bli repig.

Stötfångarskydd dubbelbur tillverkas av reptåligt konstläder med mjuk och skonsam undersida.

Skyddets bredd är 95 cm och passar dig som har en dubbelbur till dina hundar. Vi har även svart stötfångarskydd för enkelbur som är 50 cm breda. Vi kan även göra måttbeställda stötfångarskydd, kontakta oss för pris.

Hur du använder stötfångarskydd dubbelbur

Stötfångarskyddet har designats och skapats för att vara så enkel som möjligt att använda. Dessutom utan delar som riskerar att skada bilen eller skramlar när du är ute och åker med bilen.

Mattan hålls på plats genom att den placeras under dubbelburen och sedan hängs över bilens bakre stötfångare. När hundarna har hoppar in i buren, rullar du med enkelhet ihop stötfångarskyddet och knäpper fast den i hundburen vid två punkter. Två stycken klickspännen medföljer tillsammans med dubbelsidiga kardborreband.

Två dubbelsidiga kardborreband sitter redan vid leverans som öglor i stötfångarskyddets plastöljetter. Ytterligare två kardborreband medföljer som du fäster vid varsin sida om hundburens öppning.

Längden på varje kardborreband kan justeras och varje bands maximala längd är ca. 15 cm (med spännen) när de är formade som öglor.