106x68 cm - Camo

Ord. pris1.245,00 kr
872,00 kr

För hundburar med minsta innermått

  • Djup: 111cm
  • Bredd: 69cm
Snabb leverans
Fri frakt över 200 kr DHL logotyp
Säker betalning
Art.nr 11010668-H

Utförsäljning av Modin Bed Camouflage med integrerad anti-spillskål


Svensk innovation och design - tillverkas för hand i Sverige. Sveriges flagga

I och med lanseringen av den nya kollektionen Modin Bed Design har vi även passat på att ändra de standardmått vi erbjuder för att passa de mest populära hundburarna bättre. Dessutom utökar vi antalet standardmått från fem till nio. Därför har vi nu utförsäljning på de utgående modellerna.

Modin Bed är den svenska hundbädden skapad för transport som ger en förstaklassupplevelse för din hund. Skum av hög kvalitet ger ett mycket bra stöd och lyfter hunden från burens kalla botten. Den inbyggda anti-spillskålen gör att hunden alltid har tillgång till vatten. Genom att skålen är nedsänkt i bädden behåller vattnet kylan betydligt längre och vattnet blir inte heller lika varmt som det blir med andra lösningar. Skålen och locket går att ta ur bädden och tål maskindisk. Den här bädden rekommenderas till hundburar som har burdörrens gångjärn på höger sida, eller där dörren öppnas uppåt.

Skumstorlek:
Längd: 106 cm
Bredd: 68 cm
Höjd: 5 cm


Passar hundburar

Minsta innermått

  • Djup: 111cm
  • Bredd: 69cm

Hundbäddar av kvalitet

Modin Bed har inga sydda sömmar, vilket kan vara en svag punkt på hundbäddar. Vi använder oss av avancerad sömfogning med hjälp av plastsvetsar. På så vis skapas sömmar som är vattentäta och extremt hållbara. Sömmarna blir i själva verket starkare än materialet i sig. Våra bäddar är pedantiskt tillverkade i Sverige och vi använder endast material av högsta kvalitet från ledande europeiska leverantörer. Våra bäddar är med andra ord skapade för att hålla, vilket också är en anledning till att Polisen och Nationella insatsstyrkan använder våra bäddar!Specifikationer

Ytskikt PVC av mycket hög kvalitet; REACH-godkänd. Vattentät, flamskyddad, repmotståndig och slitstarkt. Fri från bromerade flamskyddsmedel. Med allt hårdare krav som ställs på inredning i fordon är brandsäkerhet av vikt.
Innermaterial Freonfri Polyeter, 50 mm tjocklek. Mjuk och skön för hundens komfort.
Termoisolerande cellplast 240 x 240 x 50 mm omger skålen, håller vattnet kallare och behåller kylan längre. Cellplasten bidrar även till att skålen inte vickar när hunden trampar på den mjuka bädden.
Vattenskål PP plast med anti-spillock. Vattenskålen kan lyftas ur bädden och tål maskindisk. Även anti-spillocket går att ta av från skålen. Livsmedelsgodkänd. Rymmer 0,8 liter. Diameter 210 mm (ovansidan).
Behållare Vattenskålen ligger i en svart behållare, även den i PP plast. Behållaren sitter fast i bädden och ska alltså inte kunna lyftas ur bädden. Livsmedelsgodkänd.