Hundbädd Dalarna

Svensk innovation och design. Modin Bed tillverkas i Söderbärke, en äkta hundbädd från Dalarna med andra ord. Här fokuserar vi på kvalitet och att tillverka hundbäddar som håller!

Stort urval av färger och storlekar, hitta din hundbädd här.

Hos oss kan du även enkelt köpa en måttanpassad hundbädd med snabb leverans.

Tänk lokalt och köp hundbädd från Dalarna

Är du också trött och besviken på att se kvaliteten bli sämre och sämre på varor? Att allt företagen fokuserar på är att tjäna så mycket pengar som möjligt. Man importerar billiga produkter av dålig kvalitet från fjärran östern och man skär ned på kundservice bara för att nå högre vinster.

Vi är i alla fall trötta på det.

Därför bestämde vi oss för att göra något åt saken, och vi börjar med en hundbädd från Dalarna!

Hunddyna till Artfex

För att göra det lite enklare för dig som har en hundbur från Artfex, kan enkelt hitta en dyna till Artfex här. Klicka på den hundbud du har så dyker alla bäddar upp som passar till just den hundburen.

Enklare och tydligare än så blir det inte.

Kvalitet och kundservice ligger i fokus

Hos oss ska du som kund känna dig trygg att handla. Uppstår några problem, ja då ska det vara enkelt att komma i kontakt med oss och snabbt få ett svar.

Vårt mål är att skapa en hundbädd från Dalarna som håller så bra den bara kan. Vi är stolta över vår kvalitet och erbjuder därför dig som kund:

  • 30 dagars öppet köp
  • 180 dagars tuggaranti
  • 365 dagar utökad garanti

Materialval till hundbädd från Dalarna

Modin Bed utvecklas ständigt för vi nöjer oss inte med att bara vara bra. Det vi har kommit fram till är att konstläder av hög kvalitet i kombination med svetsade sömmar håller bäst.

Vissa ställer sig tveksamma till konstläder då det är en form av plast. Men all plast är inte dålig! Som Svenska Miljöinsitutets Åsa Stenmarck uttrycker det:

Men all plast är inte dålig. Använd rätt kan den vara guld värd.

Att köpa en ny billig hundbädd varje gång den går sönder påverkar miljön betydligt mer negativt mot om du köper en Modin Bed som håller!

Grafik
30 dagar garanti
180 dagar garanti
365 dagar garanti
Grafik