Utförsäljning Modin Bed Original och Camouflage fem standardstorlekar
Utförsäljning Modin Bed Original och Camouflage fem standardstorlekar
modinbed_xs_dog5
waterproof
Hundskål ovanpå hundbädd

Utförsäljning

Med eller utan skål, finns i fem standardstorlekar.

Fri frakt över 200 kr

Trygg betalning med Payson

Art.nr: 10000000-0

Modin Bed Original


Hundbädd av världsledande kvalitet

Hundar är fantastiska. Lekfulla, kärleksfulla, mysiga, nyfikna och förvånansvärt duktiga på att bita sönder det mesta. Men när du ser de där stora och söta hundvalpsögonen så kan du inte låta bli att förlåta din älskling. Modin Bed är här för att se till att ni håller sams. Bädden är designad och tillverkad för att hålla.

Hundbädd utvecklad med Polisen

Utvecklad och testad tillsammans med Polisens hundenhet i Dalarna. Inte ens en polishund lyckades bita hål i materialet. Modin Bed XS är vår minsta hundbädd för Terrier, Taxar m.fl. Är du osäker kan du söka i listan nedan för att se vilka raser vi rekommenderar till denna bädd.

Tillverkad och designad i Sverige Sveriges flagga

Fördelar med Modin Bed:

  • Mycket slitstark
  • Vattentät
  • Smutsavvisande
  • Inbyggd vattenskål
  • Flamskyddad

Specifikationer

Ytskikt REACH-godkänd PVC med läderstruktur. Basväv av 100% PES, 1100 dtex. Vattentät. Flamskyddad M2-klassad. Fri från bromerade flamskyddsmedel. Med allt hårdare krav som ställs på inredning i fordon är brandsäkerhet av vikt.
Innermaterial Freonfri Polyeter, 50 mm tjocklek. Mjuk och skön för hundens komfort.
Termoisolerande cellplast 250 x 250 x 50 mm omger skålen, håller vattnet kallare och behåller kylan längre. Cellplasten bidrar även till att skålen inte vickar när hunden trampar på den mjuka bädden.
Vattenskål PP plast med anti-spillock. Vattenskålen kan lyftas ur bädden och tål maskindisk. Även anti-spillocket går att ta av från skålen. Livsmedelsgodkänd. Rymmer 0,8 liter.
Behållare Vattenskålen ligger i en svart behållare, även den i PP plast. Behållaren sitter fast i bädden och ska alltså inte kunna lyftas ur bädden. Livsmedelsgodkänd.