91x57 cm - NR.26

Ord. pris1.045,00 kr
523,00 kr

För hundburar med innermått minst

  • Djup: 96cm
  • Bredd: 58cm
Snabb leverans
Fri frakt över 200 kr DHL logotyp
Säker betalning
Art.nr NR26

91x57cm NR.26 - Sekunda / Andrasortering


Att tillverka en Modin Bed är ett hantverk som kräver kunskap och erfarenhet för att det ska bli en godkänd Modin Bed. Vi ställer väldigt hårda kvalitetskrav på våra bäddar och varje bädd genomgår en kvalitetskontroll innan de skickas till kund eller läggs upp på lagerhyllan. De bäddarna som inte passerar kvalitetskontrollen märks upp och lagerhålls separat på en Sekundahylla. Vi rear sedan ut dessa bäddar på hemsidan och via vår Facebooksida.

Majoriteten av sekundabäddarna är produkter som ingick i köpet av rättigheterna till varumärket Modin Bed. Då Modin Bed är en produkt som vi ständigt utvecklar till det bättre, känner vi att dessa bäddar inte håller samma goda kvalitet som bäddarna vi tillverkar idag. Bäddarna är dock tillverkade av samma material av samma goda kvalitet som dagens bäddar.

Viktig informationFör sekundabäddar gäller ej öppet köp eller fri retur. Däremot har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt konsumentköplagen. För att nyttja ångerrätten måste du meddela oss inom 14 dagar från dagen du mottagit varan. Varan måste vara i oskadat skick och det är du som konsument som står för returkostnaden.

Har ni några frågor är ni mer än välkomna att kontakta oss!

Om Modin Bed

Modin Bed har inga sydda sömmar, vilket vanligtvis är en svag punkt på hundbäddar. Våra bäddar är tillverkade i PVC av världsledande kvalitet där alla sömmar alltid svetsas samman. På så vis skapas sömmar som är vattentäta och extremt hållbara. Sömmarna blir i själva verket starkare än materialet i sig.

Tillverkad och designad i Sverige Sveriges flagga

Specifikationer

Ytskikt REACH-godkänd PVC med basväv av 100% PES, 1100 dtex. Vattentät. Flamskyddad, fri från bromerade flamskyddsmedel. Med allt hårdare krav som ställs på inredning i fordon är brandsäkerhet av vikt.
Innermaterial Freonfri Polyeter, 50 mm tjocklek. Mjuk och skön för hundens komfort.
Termoisolerande cellplast 240 x 240 x 50 mm omger skålen, håller vattnet kallare och behåller kylan längre. Cellplasten bidrar även till att skålen inte vickar när hunden trampar på den mjuka bädden.
Vattenskål PP plast med anti-spillock. Vattenskålen kan lyftas ur bädden och tål maskindisk. Även anti-spillocket går att ta av från skålen. Livsmedelsgodkänd. Rymmer 0,8 liter.
Behållare Vattenskålen ligger i en svart behållare, även den i PP plast. Behållaren sitter fast i bädden och ska alltså inte kunna lyftas ur bädden. Livsmedelsgodkänd.