Hundbäddar till bil & bur

Här hittar du hundbäddar för bil och bur av högsta kvalitet till din hund, tillverkade för hand i Sverige. Modin Beds hundmadrasser är skapade för transport och hos oss hittar du alltid något som passar, oavsett vilken bil eller hundbur du har.

Vi har verkligen satsat på att erbjuda hållbara hundmadrasser! Kolla exempelvis in vår nyhet svart kraftig hundmadrass. Det alla våra hundbäddar har gemensamt är att de är vattentäta, slittåliga och stoppade med polyeterskum som ger bra stöd. När du köper en hundmadrass online av oss ska du känna dig stolt över att du har valt en svensk produkt och trygg med att din den kommer att hålla!

Hundbäddar

Vilken storlek på hundbädd?

Generellt säger man att hunden ska kunna ligga i naturlig ställning på sin hundbädd.

När det kommer till våra hundmadrasser som främst används i burar är det hela mycket enkelt – du väljer en hundmadrass som täcker burens botten så mycket som möjligt. På det sättet säkerställer du att hunden alltid har en skön yta att ligga på. Har du en valp är det särskilt viktigt för att minimera risken att valpen ramlar av madrassen.

En nyhet som introduceras 2021 är att våra storlekar har fått namn. Eftersom vi har nio standardstorlekar av hundbäddar föll valet på att döpa dem efter himlakroppar i vårt solsystem.

I solsystemet hade vi ju tidigare nio planeter, men eftersom Pluto inte längre klassas som en planet har vi helt enkelt valt att ta med månen istället.

Luna (Månen) är vår minsta hundbädd och Jupiter är vår största. Här är hela listan med våra hunddynor i storleksordning `längd x bredd` eller `djup x bredd`, beroende på hur man ser på saken:

 1. Luna (60x40 cm)
 2. Merkurius (60x47 cm)
 3. Mars (60x60 cm)
 4. Venus (70x43 cm)
 5. Tellus (70x60 cm)
 6. Neptunus (74x70 cm)
 7. Uranus (77x49 cm)
 8. Saturnus (80x60 cm)
 9. Jupiter (80x74 cm)

Storlekarna är anpassade till hundburar från Artfex och 4pets. Om du vill filtrera hundbäddar efter burfabrikat så hittar du här enkelt en dyna till Artfex hundbur.

Även om du har ett annat fabrikat av hundbur är det tänkbart att någon hundmadrass från oss på Modin Bed passar din bur ändå. I annat fall rekommenderar vi en måttanpassad hundmadrass, som utan tvekan kommer att ha en perfekt passform. Det är även ett vanligt alternativ för dem som behöver hundbäddar till stora hundar.

Populära val

För att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta bland alla våra hundbäddar, har vi skapat egna sidor med populära val. Här finns val som små hundmadrasser för besökare som har små hundar och stora hundmadrasser för stora hundar.

Vi har gjort vårt bästa för att det ska vara så enkelt som möjligt att köpa hundbäddar på nätet av oss. Om du saknar något på vår hemsida är du mer än välkommen att höra av dig till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Mjuk hundbädd till bilen

Du kanske ser mjuka hundbäddar som en självklarhet, men man ska inte glömma att hundbädden även ska ge tillräckligt stöd för att hunden ska kunna ligga bekvämt. Speciellt när det kommer till äldre hundar som har problem med leder eller lider av artros.

För att hitta den optimala densiteten på skumgummit har vi utfört flertal tester och genom de 10 år vi funnits på marknaden tillverkat många madrasser till hundburar och lyssnat på våra kunder. Vi har verkligen gjort vårt yttersta för att hitta det bästa av båda världar och känner oss trygga med att din hund kommer att uppskatta våra bäddar.

Många hundar gillar även att bädda ned sig själva och därför kan det vara en fördel att lägga på en hundfilt ovanpå hundsängen. Det ger även ett extra skydd till hundbädden om du har en liten marodör som gillar att tugga eller krafsa på saker. Valpar har kanske en tendens att vara lite extra busiga.

Färger

Modin Bed finns i många läckra färger och därmed hittar du säkert någon som faller dig lite extra i smaken.Värt att nämna är att alla våra hundbäddar är vattentäta.

Om dina bilsäten eller bilinredning är beige, tror vi att du skulle uppskatta en matchande beige hundmadrass. För den som vill ha något mer neutralt kan vi rekommendera grå hundmadrass som har blivit en av våra mest populära produkter.

Exklusiva hundbäddar med namn

Gör din hundbädd lite mer exklusiv med ett namntryck. Alla våra bäddar kan nämligen köpas med ett personligt tryck. Du skriver helt enkelt in namnet på hunden när du beställer så trycker vi det på hundbädden. Du hittar mer information och bilder på detta på varje produktsida.

Billiga hundbäddar online

Demobäddar och produkter som inte når våra högt ställda kvalitetskrav rear vi ut. Du hittar alla dynor med nedsatt pris här på hundbäddar rea. Om du vill ha en tålig hundbädd och samtidigt spara pengar så är det kategorin för dig.

Reabäddarna finns av naturliga skäl i begränsad upplaga. Hittar du en bädd som du gillar så gäller det agera snabbt!

Många av hundsängarna vi har rea på har mindre utseendemässiga brister. Vissa har endast tillverkats i fel storlek har inga felaktigheter alls och andra kan ha använts för fotografering. Ställ en fråga om du vill veta mer om den bädd du är intresserad av.

Välj kvalitet för din och miljöns skull

Att välja kvalitet kan vid första anblicken uppfattas som dyrt, men i det långa loppet lönar det sig. Dels är hållbarheten bättre och du besparas från att inom kort behöva lägga ut mer pengar för att köpa en ny hundbädd. Det innebär också att du undviker extra resor till återvinningscentralen och djuraffären, vilket blir både en tidsbesparing och en god sak för miljön.

Bäddarna från Modin Bed kommer med generösa garantier eftersom vi är stolta över vår höga kvalitet:

 • 30 dagar öppet köp
 • 180 dagar tuggaranti
 • 365 dagar utökad garanti

Öppet köp i 30 dagar innebär att du helt kostnadsfritt får lämna tillbaka bädden, vi står dessutom för returfrakten.

Tuggaranti betyder att om olyckan är framme och hunden råkar ha sönder bädden inom ett halvår så byter vi ut den helt utan kostnad för dig.

Utökad garanti ett helt år gäller för ursprungliga fel som skett vid tillverkningen.

 • Beige hundmadrasser

  från
  850,00 kr
 • Blå hundmadrasser

  från
  850,00 kr
 • Grå hundmadrasser

  från
  850,00 kr
 • Gröna hundmadrasser

  från
  850,00 kr
 • Hundmadrass med namn

  125,00 kr
 • Hundmadrasser REA

  från
  398,00 kr
 • Ljusgrå hundmadrasser

  från
  850,00 kr
 • Måttanpassad hundmadrass

  Grundavgift
  650,00 kr
 • Svarta hundmadrasser

  från
  850,00 kr
 • Svarta kraftiga hundmadrasser

  från
  850,00 kr
Grafik
30 dagar garanti
180 dagar garanti
365 dagar garanti
Grafik