Hunddyna Camouflage

från
850,00 kr
Tillfälligt slut i lager!

Materialet tillverkas inte längre och vi letar därför efter en ny leverantör.
Art.nr 11000000-X

Hunddynor Camouflage

Svensk innovation och design - tillverkas för hand i Sverige. Sveriges flagga

Camouflage hunddyna med lackad och reptålig yta, utan att för den delen vara hal. Ett perfekt komplement till hundburen för jägare!

Modin Bed är den svenska hundbädden skapad för transport som ger en förstaklassupplevelse för din hund. Skum av hög kvalitet ger ett mycket bra stöd och lyfter hunden från burens kalla botten.

Fördel med integrerad skål

Den inbyggda antispill-skålen (valbar) gör att hunden alltid har tillgång till vatten. Genom att skålen är nedsänkt riskerar hunden inte att skada sig på skålen, vattnet behåller kylan betydligt längre och vattnet blir inte heller lika varmt som det blir med andra lösningar.

Skålen och locket går att lyfta ur dynan och tål maskindisk.

Hunddyna Camouflage till hundburar och bil

De nio standardstorlekarna är främst anpassade till de krocktestade hundburarna från Artfex och 4pets, men kan likväl passa i andra hundburar, det är bara att mäta och se efter!

Hunddynor av kvalitet

Modin Bed har inga sydda sömmar, vilket annars kan vara en svag punkt på hunddynor. Vi använder oss av avancerad sömfogning med hjälp av plastsvetsar. På så vis skapas sömmar som är vattentäta och extremt hållbara. Sömmarna blir i själva verket starkare än materialet i sig.

Våra hunddynor är pedantiskt tillverkade i Sverige och vi använder endast material av högsta kvalitet från ledande europeiska leverantörer. Hunddynorna är med andra ord skapade för att hålla, vilket också är en anledning till att både Polisen och Nationella insatsstyrkan använder våra dynor!

30 dagar öppet köp
Tuggaranti 180 dagar
Garanti 365 dagar