Modin Bed Camouflage hundbäddar av högsta kvalitet
Modin Bed Camouflage hundbäddar av högsta kvalitet
Närbild Modin Bed Camo Hundbädd
Modin Bed hundskål anti-spill inget spill
Modin Bed hundskål anti-spill med locket på
Modin Bed hundskål anti-spill ovanifrån
Modin Bed hundskål anti-spill från sidan

Camouflage

Med eller utan skål, finns numer i nio standardstorlekar.

Fri frakt över 200 kr

Trygg betalning med Payson

Art.nr: 11000000-X

Modin Bed Camouflage-hundbäddar


Svensk innovation och design - tillverkas för hand i Sverige. Sveriges flagga

Camouflagehundbädd med lackad, reptålig yta. Ett perfekt komplement till hundburen för jägare!

Modin Bed är den svenska hundbädden skapad för transport som ger en förstaklassupplevelse för din hund. Skum av hög kvalitet ger ett mycket bra stöd och lyfter hunden från burens kalla botten. Den inbyggda anti-spillskålen gör att hunden alltid har tillgång till vatten. Genom att skålen är nedsänkt i bädden behåller vattnet kylan betydligt längre och vattnet blir inte heller lika varmt som det blir med andra lösningar. Skålen och locket går att ta ur bädden och tål maskindisk.

Under sommaren 2018 har vi utökat vårt sortiment enormt mycket. De fem tidigare standardstorlekarna har bytts ut mot nio(!) nya standardstorlekar och alla kollektioner kan nu väljas med eller utan skål och på vilken sida man i så fall vill ha skålen. Detta innebär att Camouflage-kollektionen har utökats från fem varianter till hela 27 nya varianter.
De nio nya storlekarna är främst anpassade till de krocktestade hundburarna från Artfex och 4pets, men kan likväl passa i andra hundburar, det är bara att mäta och se efter!


Hundbäddar av kvalitet

Modin Bed har inga sydda sömmar, vilket kan vara en svag punkt på hundbäddar. Vi använder oss av avancerad sömfogning med hjälp av plastsvetsar. På så vis skapas sömmar som är vattentäta och extremt hållbara. Sömmarna blir i själva verket starkare än materialet i sig. Våra bäddar är pedantiskt tillverkade i Sverige och vi använder endast material av högsta kvalitet från ledande europeiska leverantörer. Våra bäddar är med andra ord skapade för att hålla, vilket också är en anledning till att Polisen och Nationella insatsstyrkan använder våra bäddar!Nöjda kunder berättar


Nöjd med hundbädd Modin Bed Camouflage
Superbra service, snabb leverans (mindre än två dygn, trots anpassad storlek), hundarna älskar dessa!
Leif Öjestedt

Måttbeställt Modin Bed hundbädd med toppenservice
Så nöjd med bädden, jättefin. Verkligen en toppenservice, det är man inte van vid när man beställer saker.
Carina Håkansson

Bästa hundbädden, utvecklad med Polisen
Jättebra produkt. Mycket hög kvalitet och nu slipper vi allt spill bak i bilen. Bädden är dessutom lätt att göra ren!
Anders Ohlsson, Polis - Hundsektionen W-län

Storleksguide

Artfex hundburar

Burmodell Hundbädd
Visa mer...

4pets hundburar

Burmodell Hundbädd
Visa mer...

Gällande vilken sida skålen bäst placeras på - välj samma sida som gångjärnet på burdörren sitter på. Då slipper hunden hoppa över skålen på väg in i buren.

Artfex hundburar sitter gångjärnen upptill, därför är det fritt fram att välja skål på höger eller vänster sida.

4pets hundburar sitter gångjärnen på höger sida, därför rekommenderar vi högerskål för dessa. För dubbelburar är det bäst att välja en av vardera (H-skål och V-skål), gäller båda fabrikaten.

Specifikationer

Ytskikt PVC av mycket hög kvalitet; REACH-godkänd. Vattentät, flamskyddad, repmotståndig, slitstarkt. Fri från bromerade flamskyddsmedel. Med allt hårdare krav som ställs på inredning i fordon är brandsäkerhet av vikt.
Innermaterial Freonfri Polyeter, 50 mm tjocklek. Mjuk och skön för hundens komfort.
Termoisolerande cellplast 240 x 240 x 50 mm omger skålen, håller vattnet kallare och behåller kylan längre. Cellplasten bidrar även till att skålen inte vickar när hunden trampar på den mjuka bädden.
Vattenskål PP plast med anti-spillock. Vattenskålen kan lyftas ur bädden och tål maskindisk. Även anti-spillocket går att ta av från skålen. Livsmedelsgodkänd. Rymmer 0,8 liter. Diameter 210 mm (ovansidan).
Behållare Vattenskålen ligger i en svart behållare, även den i PP plast. Behållaren sitter fast i bädden och ska alltså inte kunna lyftas ur bädden. Livsmedelsgodkänd.