Måttbeställd hundbädd
Måttbeställd hundbädd
mattbestalld_badd_enkelbur
mattbestalld_polisbadd
Hundskål ovanpå hundbädd
Modin Bed hundskål anti-spill ovanifrån
Modin Bed hundskål anti-spill från sidan
Närbild Modin Bed Design Beige
Närbild Modin Bed Design Blå
Närbild Modin Bed Design Havsgrön
Närbild Modin Bed Design Lila
Närbild Modin Bed Design Mörkgrå
Närbild Modin Bed Design Petrol
Närbild Modin Bed Design Röd
Närbild Modin Bed Design Rosa
Närbild Modin Bed Design Svart
Modin Bed Grå Original
Modin Bed Camouflage

Måttbeställ Hundbädd

Valfri storlek. Med eller utan skål.

Grundavgift
600,00 kr
880,00 kr per cm Bredd: Längd:
Ange måtten i cm.
Fri frakt vid order över 500 kr
Art.nr: 90000001-M

Måttbeställd hundbädd


Svensk innovation och design - tillverkas för hand i Sverige. Sveriges flagga

En måttanpassad hundbädd är det bästa alternativet för dig som har en specialbeställd hundbur, eller en bur av ett annat fabrikat än Artfex eller 4pets.

Innan du bestämmer dig för en måttbeställd hunddyna, mät din hundbur och kolla om en hundbädd från våra standardstorlekar passar just din bur.

Om inte så har du kommit helt rätt!

Här kan du enkelt knappa in måtten du vill ha på hunddynan och välja om du vill ha med skål eller inte. Dessutom kan du välja om du i så fall vill ha skålen på höger- eller vänster sida.

Vi rekommenderar att man väljer att ha skålen på samma sida som burdörrens gångjärn sitter på. På så vis slipper hunden hoppa över skålen på väg in i hundburen.

Om du vill lära dig mer kring vilka regler som gäller för hund i bil, har vi skrivit en uttömmande artikel i ämnet. Det finns mycket att hålla reda på

Modin Bed är den svenska hundbädden skapad för transport som ger en förstaklassupplevelse för din hund.

Skum av hög kvalitet ger ett mycket bra stöd och lyfter hunden från burens kalla botten. Den inbyggda anti-spillskålen gör att hunden alltid har tillgång till vatten. Genom att skålen är nedsänkt i bädden behåller vattnet kylan betydligt längre och vattnet blir inte heller lika varmt som det blir med andra lösningar. Skålen och locket går att ta ur bädden och tål maskindisk.

Bättre än skräddarsydda hundbäddar

Modin Bed har inga sydda sömmar, vilket vanligtvis är en svag punkt på hundbäddar. Våra bäddar är tillverkade i PVC av världsledande kvalitet där alla sömmar alltid svetsas samman. På så vis skapas sömmar som är vattentäta och extremt hållbara. Sömmarna blir i själva verket starkare än materialet i sig.

Måttanpassade hundbäddar

Med en måttanpassad hundbädd kan du få en perfekt hundbädd till din måttanpassade hundbur. Eller för dig med grind - lyxa till det ordentligt för hunden med en hundsäng som täcker hela bagegeutrymmet.

Nöjda kunder berättar


Nöjd med hundbädd Modin Bed Camouflage
Superbra service, snabb leverans (mindre än två dygn, trots anpassad storlek), hundarna älskar dessa!
Leif Öjestedt

Måttbeställt Modin Bed hundbädd med toppenservice
Så nöjd med bädden, jättefin. Verkligen en toppenservice, det är man inte van vid när man beställer saker.
Carina Håkansson

Bästa hundbädden, utvecklad med Polisen
Jättebra produkt. Mycket hög kvalitet och nu slipper vi allt spill bak i bilen. Bädden är dessutom lätt att göra ren!
Anders Ohlsson, Polis - Hundsektionen W-län

Viktig informationFör bästa passform i hundburar rekommenderar vi att du minskar den uppmätta längden med 5 cm och bredden med 1 cm.

Varför längden ska minskas med 5 cm beror dels på att den bakre väggen på hundburar oftast är sluttande och dessutom har många modeller lås som tar upp plats på insidan. Sömmarna tar även de upp lite plats även om de enkelt kan vikas ned.

Specifikationer

Mått Valfri, tjocklek 50mm.
Ytskikt REACH-godkänd PVC. Vattentät. Flamskyddad, fri från bromerade flamskyddsmedel. Med allt hårdare krav som ställs på inredning i fordon är brandsäkerhet av vikt. Alla utom grå original och camouflage är dessutom OEKO-TEX® 100 klass II.
Innermaterial Freonfri Polyeter, 50 mm tjocklek. Mjuk och skön för hundens komfort.
Termoisolerande cellplast 240 x 240 x 50 mm omger skålen, håller vattnet kallare och behåller kylan längre. Cellplasten bidrar även till att skålen inte vickar när hunden trampar på den mjuka bädden.
Vattenskål PP plast med anti-spillock. Vattenskålen kan lyftas ur bädden och tål maskindisk. Även anti-spillocket går att ta av från skålen. Livsmedelsgodkänd. Rymmer 0,8 liter.
Behållare Vattenskålen ligger i en svart behållare, även den i PP plast. Behållaren sitter fast i bädden och ska alltså inte kunna lyftas ur bädden. Livsmedelsgodkänd.